Beste klant - zijn er onduidelijkheden of heeft u vragen over de producten, bel of mail me gerust.

Ashangers zijn veel meer dan alleen sieraden; ze zijn symbolen van liefde, respect en herinnering. Ze bieden een mooie manier om een overleden geliefde te eren en hun nalatenschap voort te zetten, terwijl ze troost en steun bieden aan degenen die rouwen.

Elke ashanger in ons assortiment is ontworpen om een klein deel van de crematieas of een andere persoonlijke herinnering te bewaren. Zo kunt u een tastbare verbinding behouden met uw geliefde. Er is ruime keuze uit prachtige ontwerpen zoals; harten, medaillons, vrije vormen, druppels en andere symbolische vormen.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 16-30 van 68

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Rond Assieraad
    Rating:
    0%
    € 185,00
  2. Sierlijk Assieraad
    Rating:
    0%
    € 205,00
  3. Bladvormig Assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  4. Kelkvormig Assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  5. Fluitvormig Assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  6. Assieraad Hart
    Rating:
    0%
    € 169,00
  7. Druppelvormig Assieraad
    Rating:
    0%
    € 169,00
  8. Assieraad Buis
    Rating:
    0%
    € 279,00
  9. Hart Zirkonia Medallion
    Rating:
    0%
    € 229,00
  10. Hart Medallion
    Rating:
    0%
    € 185,00
  11. Rechthoekig Medallion
    Rating:
    0%
    € 185,00
  12. Hart assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  13. Ster assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  14. Ankh assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
  15. Kruis assieraad
    Rating:
    0%
    € 145,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 16-30 van 68

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ashangers bieden troost aan mensen in rouw doordat ze de aanwezigheid van hun dierbare blijvend voelen. Het sieraad fungeert als een tastbare herinnering aan de liefde en het leven van de overledene.
De vorm van de hanger kan nog een extra toevoeging geven voor de symboliek aan de herinnering aan diegene die je dicht bij je draagt.
Symboliek van;
Hartvorm: Het hart is een van de meest universele symbolen van liefde en genegenheid. Een hartvormige ashanger vertegenwoordigt de liefde die u koestert voor de overledene. Het draagt de boodschap uit dat uw liefde voor hen voor altijd in uw hart zal blijven.
Kruis: Het kruis is een krachtig religieus symbool dat vaak wordt geassocieerd met het christendom. Een kruisvormige ashanger kan het geloof en de spirituele band met de overledene weerspiegelen. Het symboliseert ook hoop en het geloof in een leven na de dood.
Druppelvorm: De druppelvorm wordt vaak geassocieerd met tranen en verdriet. Een druppelvormige ashanger kan de rouw en het verdriet symboliseren dat gepaard gaat met het verlies van een geliefde. Het herinnert ons eraan dat het oké is om te rouwen en verdrietig te zijn. Maar dat er ook tranen mogen zijn van geluk, dat je dat weer mag gaan voelen.
Ster: Sterren worden vaak gezien als symbolen van begeleiding, licht en hoop. Een ster ashanger kan suggereren dat de overledene een licht in uw leven was en nog steeds een gids is, zelfs in hun afwezigheid. Het kan ook hoop symboliseren dat ze ergens boven nog steeds stralen. Een veel gebruikt gezegde is; je bent nu een ster en straalt op ons neer.
Bal: Een balvormige ashanger kan staan voor de oneindigheid van de herinnering. Het heeft geen begin of einde, wat suggereert dat de liefde en herinnering aan de overledene eeuwig zullen voortduren. Het kan ook symbool staan voor de vreugde en gelukkige momenten die u samen deelde.